Alle Emerio airfryers op een rij

Wanneer we het hebben over het kopen van een zogenaamde Airfryer is het zo dat doorgaans altijd dezelfde merknamen uit de bus komen. Het gaat hierbij dan veelal om namen als Philips en Tefal, maar ook om bijvoorbeeld Princess en Inventum. Dit gezegd hebbende zijn er ook nog andere merken die uitstekende en bovendien ook vriendelijker geprijsde toestellen op de markt hebben gelanceerd. Eén van deze bedrijven luistert naar de naam ‘Emerio’. Zij heeft ondertussen een aantal prijs-kwaliteit interessante Airfryers op de markt gebracht die we hier graag aan je voorstellen.

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

1.) De Emerio AF-124802.1 Smart Fryer 5L 1400W RVS/Zwart

Beginnen doen we met de Emerio AF-124802.1 Smart Fryer 5L 1400W RVS/Zwart. Voor deze Airfryer geldt dat ze over een capaciteit beschikt van 5 liter. Deze capaciteit zorgt er gecombineerd met een vermogen van 1400 Watt voor dat je beschikt over een ongelofelijk veelzijdig toestel waar je heel wat verschillende richtingen mee uit kan. Het spreekt voor zich dat er bij de productie van dit toestel door Emerio ook stevig rekening is gehouden met de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Dat blijkt niet alleen uit de bediening waarover ze beschikt, maar ook uit de veiligheden die zijn ingebouwd. Wat dit laatste betreft kan je bijvoorbeeld rekenen op de aanwezigheid van een zogenaamde “coole aanraking”. Je zal je dus met andere woorden niet snel verbranden.

2.) De Emerio Smart Fryer AF-123544

Misschien wel de populairste Airfryer uit het assortiment van het merk Emerio is de zogenaamde ‘Emerio Smart Fryer AF-123544’. Voor deze Airfryer geldt dat ze beschikt over een capaciteit van 1400 gram. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is om al je favoriete snacks en meer te bereiden in dit toestel. Het extra grote gezinsformaat maakt het bijvoorbeeld ook mogelijk om er een volledige kip in te bereiden. Indien je ervoor kiest om deze Emerio Smart Fryer AF-123544 in huis te halen beschik je ook over een exemplaar welke niet moet worden voorverwarmd. Je kan dus meteen aan de slag met het bereiden van je favoriete maaltijden. De timer waar dit toestel mee is uitgerust zorgt er finaal voor dat je altijd weet wanneer je gerechtje kaar is. Tot slot is het zo dat deze Emerio Smart Fryer AF-123544 zich eveneens kenmerkt door haar zeer onderhoudsvriendelijke karakter. Alle losse onderdelen van het systeem kunnen immers zo de vaatwasser in.

3.) De Emerio Digitaal 3,6L AF-115668

De Emerio Digitaal 3,6L AF-115668 is een Airfryer welke zich kenmerkt door een aanwezige capaciteit van 800 gram. Ze maakt het mogelijk om al je favoriete snacks in klaar te maken eveneens bijvoorbeeld een lekker stukje vis. Dit uiteraard allemaal zonder dat er daarvoor gebruik moet worden gemaakt van veel vet. Voor deze Airfryer geldt dat voorverwarmen niet is vereist. Dit zorgt ervoor dat je meteen van start kan gaan met het bereiden van de lekkerste maaltijden. De lucht wordt bijzonder snel in het mandje geblazen waardoor er niet alleen een snelle, maar bovendien ook een egale verwarming van het voedsel wordt gerealiseerd.

Het spreekt voor zich dat er bij het produceren van de Emerio Digitaal 3,6L AF-115668 ook stevig aandacht werd besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van het toestel. Wat de gebruiksvriendelijkheid betreft zal je kunnen vaststellen dat het digitale beeldscherm het mogelijk maakt om in een handomdraai alle gewenste handelingen uit te kunnen voeren. Bovendien spreekt het voor zich dat de koele wand aan de buitenkant nooit warm zal worden. Dit zorgt ervoor dat je niet het risico loopt om je te verbranden tijdens het bereiden van maaltijden met deze Airfryer.

Andere Airfryers uit het aanbod van Emerio om te ontdekken

Met de bovenstaande exemplaren hebben we mogelijks de drie bekendste en tevens ook populairste Airfryers uit het aanbod van Emerio op een rijtje gezet. Dit gezegd hebbende zal je kunnen vaststellen dat er in het aanbod van dit merk ook nog heel wat andere mogelijkheden zijn terug te vinden. Het bepalen van de voor jou beste Airfryer gebeurt in de praktijk altijd door rekening te houden met verschillende factoren. Eén van deze factoren is uiteraard de capaciteit waar de Airfryer over dient te beschikken. Des te groter het gezin en des te veelvuldiger je er gebruik van zal gaan maken, des te groter uiteraard mogelijks de capaciteit zal moeten komen te liggen. In ieder geval, enkele andere Emorio Airfryers waar je voor kan kiezen zijn onder meer:

  • De Emerio Smart Fryer AF-123543 XXL;
  • De Emerio AF-116073 Smart;

Hoe het ook zij, ben je van plan om over te gaan tot het kopen van een (nieuwe) Airfryer en wil je daarvoor hoofdzakelijk kijken in de richting van kwalitatieve exemplaren die over een zo toegankelijk mogelijk prijskaartje beschikken? Dan kan het zeker interessant zijn om even te ontdekken welke interessante mogelijkheden het merk Emerio allemaal voor jou in petto heeft.

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Plaats een reactie

X