Philips Airfryer XXL HD9650 review

• Met de Philips Airfryer XXL maak je meer dan alleen frites; de XXL-editie van de Philips Airfryer kan veel grotere porties aan dan zijn XL-broer.

• Ondanks dat het een van de duurdere friteuses op de markt is, krijgt u veel waar voor uw geld en krijgt u ook een receptenboekje om u te helpen het meeste uit het apparaat te halen.

Philips debuteerde bijna tien jaar geleden met zijn eerste Airfryer op een beurs voor consumentenelektronica in Berlijn. Sindsdien is de populariteit van het apparaat enorm gestegen, waardoor honderden fabrikanten hun eigen airfryer-versies hebben uitgebracht.

We willen hypes nader onderzoeken om te bepalen of mensen echt enthousiast zijn over dergelijke producten. Daarom hebben we de Philips HD9650 Airfryer XXL Avance aangeschaft om te kijken of de hype waar is.

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

HD9650 van Philips

We kunnen nu al verklappen dat we erg enthousiast zijn over de Philips Airfryer XXL, afgezien van het feit dat we erg blij waren met de friet die uit de unit kwam (waar we onszelf een beetje voor de gek kunnen houden en geloven dat friet uit de airfryer heel gezond). We zullen uitleggen waarom dit in uw geval het geval is.

Snel te gebruiken Philips Airfryer XXL

Bij het gebruik van een friteuse moet je er nog wel voor zorgen dat er niets spettert als je bevroren frietjes in het hete vet schuift, maar bij de Philips Airfryer XXL is dat geen probleem. In werkelijkheid hoeft u bij voorgebakken diepvriesfriet helemaal geen olie toe te voegen. Er is slechts een klein eetlepel verse friet.

Heb je ooit geprobeerd een cake in een frituurpan te bakken? Ik kan je horen lachen, wat natuurlijk onwaarschijnlijk is, anders zou de situatie in een enorme, smerige puinhoop veranderen. In de Philips Airfryer is het echter een koud kunstje. In de oven kook je ham, geroosterde groenten en andere gerechten. Het meegeleverde receptenboek biedt tal van ideeën, maar beperk jezelf niet; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Veel dingen gebeuren snel.

Een ander voordeel van de XXL-editie is de grotere mand. Hij is iets groter dan zijn XL broer of zus, waardoor je meer voedsel tegelijk kunt bereiden. Opvallend is dat de bereiding heel weinig tijd kost in vergelijking met een traditionele oven.

De betrouwbaarheid van het systeem is van cruciaal belang bij het gebruik van een heteluchtfriteuse. Dit betekent dat het buiten niet te heet mag worden, zodat het zijn warmte niet effectief kan gebruiken. Aan de buitenkant bleef de Philips Airfryer XXL perfect koud. Als het op het aanrecht staat en er zijn nieuwsgierige kinderhanden in de buurt, is het ook handig.

Na de heerlijke maaltijd komt de meest vervelende taak: afwassen, drogen en opruimen van het apparaat. Het afwasmachinepictogram op de verpakking maakte ons erg blij. De mand, de gaasrand, de “vetverminderaar” en de pan kunnen allemaal probleemloos in de vaatwasser worden gewassen. Dat maakt de gevreesde schoonmaakklus na het eten een stuk eenvoudiger. Het enige probleem dat we hadden was met opslag, aangezien de eenheid erg groot is.

Varianten

De Philips Airfryer XXL is er in twee modellen: de Avance en de Viva. De eerste heeft een volledig digitaal bedieningspaneel, terwijl de tweede twee draaiknoppen heeft.

Beide toestellen doen volgens de Consumentenbond niet onder, maar de Avance heeft de test gewonnen omdat hij minder moeite heeft om de temperatuur op peil te houden. Een ding om op te merken is dat beide friteuses veel energie verbruiken.

Alternatieven voor de Airfryer XXL (Airfryer XXL)

Je kunt er allerlei maaltijden mee bereiden (je kunt er ook havermoutpap van maken!). De Philips Airfryer XXL is een perfecte aanvulling op je keukenapparatuur voor een gezin. Omdat het systeem niet goedkoop is, is het verleidelijk om alternatieven van Tefal, Bestron en Princess te overwegen.

Hoewel de airfryers van deze leveranciers goedkoper zijn, bleek uit de test van de Consumentenbond dat geen enkele airfryer zo lekkere frietjes kan bakken als de Philips Airfryer XXL.

Bestel nu bij Coolblue!

Of; Bestel nu bij Bol.com!

Plaats een reactie

X