Alle airfryers van het merk Philips op een rij

Gezonder frituren met behulp van een Philips airfryer. Een airfryer wordt ook wel een hetelucht friteuse genoemd en is op de markt gebracht door het merk Philips. Nadat dit merk de Airfryer XL in 2013 op de markt bracht, is het woord ‘airfryer’ een begrip geworden in Nederland. Het woord ‘airfryer’ is zelfs hét begrip onder de hete lucht friteuses. Op deze pagina vind je alle Philips airfryers op een rij. Zo weet je precies of zo’n airfryer iets voor jou is, en welke je dan het beste aan kunt schaffen.

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

De Philips Daily Airfryer HD9216/40

De Philips Daily Airfryer HD9216/40 is het basismodel hetelucht friteuse van Philips. Deze airfryer beschikt over een analoge bediening en is geschikt voor een huishouden wat uit maximaal 2 personen bestaat.

Tip: mocht je nu op zoek zijn naar een airfryer die je op de camping kunt gebruiken, dan is dit type airfryer zeker aan te raden vanwege het lage wattage.

De Philips Viva Airfryer XXL HD9630/90

De Philips Viva Airfryer XXL HD9330/90 heeft een analoog bedieningspaneel en is geschikt voor huishoudens van 3 tot 5 personen. Deze hetelucht friteuse is een eenvoudig en hierdoor ook wat goedkoper om aan te schaffen. Toch is deze airfryer niet echt heel populair. Ook nooit geweest overigens.

De Philips Avance Airfryer XL HD9240/90

De Philips Avance Airfryer XL HD9240/90 is één van de meest populairste airfryers allertijden. Deze hetelucht friteuse is geschikt voor huishoudens die uit 2 tot 4 personen bestaan. Echter is dit model vrijwel niet meer op de markt verkrijgbaar. De Philips Airfryer Essential XL is hiervoor in de plaats gekomen. Over dit type airfryer kun je verderop op deze pagina meer lezen.

De Philips Airfryer Essential L HD9200/90

De Philips Airfryer Essential L HD9200/90 heeft een analoge bedieningswijze. Deze hetelucht friteuse heeft een vermogen van 1400 Watt en een maximale inhoud van 0,8 kg. Dit maakt deze airfryer ideaal om mee te nemen op vakantie of voor kleinere huishoudens. Tevens neemt deze airfryer weinig plaats in beslag waardoor deze makkelijk op te bergen is in één van je keukenkastjes. Een bijkomend voordeel van dit type airfryer is dat het mandje bestaat uit geperforeerd metaal en dus niet uit gaas. Hierdoor kun je het mandje van deze airfryer eenvoudig schoonmaken.

De Philips Airfyer Essential L HD9252/90

De Airfryer Essential HD9252/90 is de digitale variant van de Philips Airfryer Essential HD9200/90. Ook deze airfryer is dus compact en geschikt voor kleinere huishoudens of om mee te nemen op vakantie. De maximale inhoud is eveneens 0,8 kg. Deze airfryer is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. Voor ieder soort keuken is deze airfryer dus geschikt. Ook deze hetelucht friteuse heeft een mandje wat bestaat uit geperforeerd metaal waardoor deze makkelijk schoon te maken is.

De Philips Airfryer Essential XL HD9270/90

De Philips Airfryer Essential XL HD9270/90 is de nieuwste airfryer en de opvolger van de Philips XL HD9260. Het voordeel van deze nieuwste airfryer is dat het mandje niet meer over een netje of gaas beschikt. Hierdoor is het mandje gemakkelijk schoon te maken. Tevens heeft deze airfryer iets meer vermogen ten opzichte van z’n voorganger. Ook is de display van deze airfryer een stuk helderder en zijn de getallen die weergegeven worden makkelijker leesbaar.

De Philips Airfryer Essential XL HD9260/90

De Philips Airfryer Essential XL HD9260/90 is de opvolger van de in 2013 op de markt gebrachte Philips Avance Airfryer XL. Het uitschuifmechanisme van deze hetelucht friteuse is vervangen voor een volledig uitneembare pan. Dit maakt het schoonmaken van deze airfryer vrij eenvoudig. Wel heeft dit type airfryer wat minder vermogen waardoor het soms wat langer kan duren voordat je frietjes of andere lekkernijen gaar zijn.

De Philips Premium/ Avance Airfryer XXL HD9650/90

De Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 is het grootste type hetelucht friteuse van het merk Philips. Dit maakt dat deze airfryer geschikt is voor huishoudens die uit 3 tot 5 personen bestaan. Deze airfryer levert je zeer goede bakprestaties en het is zelfs mogelijk om met deze airfryer te koken door gebruik te maken van de vele accessoires die op de markt verkrijgbaar zijn.

De Philips Premium Airfryer XXL HD9860/90

De Philips Premium Airfryer XXL HD9860/90 is uitgerust met een ‘smart sensing’ technologie. Dit betekent dat deze airfryer automatisch de juiste temperatuur en baktijd instelt aan de hand van het gerecht wat je in het mandje stopt. Ook tijdens de bereiding van het gerecht past deze airfryer indien nodig de baktijd en de baktemperatuur automatisch aan. Dit type airfryer is één van de meest luxe airfryers die op de markt verkrijgbaar zijn.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er nogal wat verschillende soorten Philips Airfryers verkrijgbaar. Voor ieder huishouden is de meest geschikte airfryer verkrijgbaar.

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Plaats een reactie

X