Alle Tefal Airfryers op een rij

Eén van de bekendste merken op vlak van Airfryers welke op de markt zijn terug te vinden is natuurlijk Tefal. Voor dit merk geldt dat ze er door de jaren heen in is geslaagd om een uitstekend assortiment samen te stellen bestaande uit enkele van de beste Airfryers die er verkrijgbaar zijn. Eén van deze Airfryers kopen zorgt ervoor dat je kan rekenen op verschillende voordelen. Vaak is het namelijk niet alleen zo dat ze beschikken over een uitstekende kwaliteit, daarnaast ben je ook veelal verzekerd van een zeer toegankelijk prijskaartje. Zou jij graag kennis willen maken met de verschillende Tefal Airfryers die er op de markt zijn terug te vinden? Lees dan vooral snel verder!

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

1.) De Tefal Easy Fry Compact EY3018

De eerste Airfryer uit het aanbod van het merk Tefal is de zogenaamde ‘Tefal Easy Fry Compact EY3018′. Het gaat hierbij om een lekker compact exemplaar welke het perfect mogelijk maakt om voor twee personen gerechten te bereiden. In de praktijk wordt deze Airfryer vaak verkozen door studenten, maar even goed ook door kleine huishoudens. Ondanks haar beperkte capaciteit biedt deze Tefal Easy Fry Compact EY3018 haar gebruikers toch een behoorlijk aantal mogelijkheden. Zo beschikt ze over zes automatische programma’s waar gebruik van kan worden gemaakt. Deze programma’s zijn aanwezig voor het bereiden van niet alleen frietjes en snacks, maar ook voor grillen, roosteren, voor het bereiden van vis evenals om te bakken. De aanwezigheid van deze programma’s zorgt ervoor dat je kan rekenen op een ongelofelijk gebruiksgemak.

2.) De Tefal EY4018 Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse 4,2L 1500W

Wanneer je behoeften hebt aan een stevig uit de kluiten gewassen Airfryer die over een grote capaciteit beschikt kan het de moeite waard zijn om te kijken in de richting van de Tefal EY4018 Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse 4,2L 1500W. Voor deze Airfryer geldt immers dat ze het mogelijk maakt om eenvoudig tot maximum zes porties te bereiden. Dit zorgt ervoor dat deze Airfryer zich als geen ander leent voor het bereiden van de lekkerste maaltijden voor bijvoorbeeld je familie of een groep vrienden. In geen tijd kan je ervoor zorgen dat je al je favoriete gerechten kan frituren. Wil je liever grillen, bakken of braden? Ook dat is perfect mogelijk door gebruik te maken van dit toestel.

Voor de Tefal EY4018 Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse 4,2L 1500W geldt dat ze wellicht kan worden bestempeld als één van de beste en tevens ook populairste Airfryers uit het aanbod van het merk Tefal. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze in het verleden reeds meermaals in de prijzen is gevallen. Voor deze Airfryer geldt dat ze verder gebruik maakt van zogenaamde 3D Air Pulse Technology waardoor er sprake is van een cyclonische stroom van hetelucht. Op deze manier wordt er een zeer mooi bijdrage geleverd aan het creëren van een onweerstaanbare knapperige buitenkant evenals een zachte binnenkant. Door gebruik te maken van deze Airfryer kan je tot slot ook rekenen op de aanwezigheid van acht automatische programma’s. Deze maken het bereiden van tal van uiteenlopende gerechten uiteraard alleen maar nog eenvoudiger.

3.) De Tefal Easy Fry XXL EY701D

Een derde mogelijkheid die we terug kunnen vinden in het aanbod met Airfryers van Tefal is de zogenaamde ‘Tefal Easy Fry XXL EY701D’. Het betreft hier een Airfryer die zich kenmerkt door een maximale bakcapaciteit van 1200 gram. Indien je ervoor kiest om deze Airfryer te kopen zal je kunnen vaststellen dat je daarbij kan rekenen op de aanwezigheid van acht verschillende programma’s waar gebruik van kan worden gemaakt. Het gaat hierbij om vooraf ingestelde programma’s waarmee je meteen aan de slag kan gaan voor het bereiden van verschillende gerechten. Voor de Tefal Easy Fry XXL EY701D geldt bovendien dat ze is uitgerust met een digitaal scherm voor eenvoudig gebruik. Daarnaast geldt voor deze Airfryer eveneens dat ze is uitgerust met verschillende veiligheden. Zo schakelt het toestel zichzelf automatisch uit na 60 minuten.

Andere Airfryers uit het aanbod van Tefal

Met bovenstaande exemplaren hebben we alvast enkele van de interessantste Airfryers uit het aanbod van het merk Tefal aan je voorgesteld. Dit gezegd hebbende zijn er ook nog andere exemplaren waarvoor je zou kunnen kiezen. Het gaat daarbij concreet om de volgende:

  • De Tefal ActiFry Genius XL YV9708;
  • De Tefal FZ7600 ActiFry Genius Heteluchtfriteuse 1350W 1.2L;
  • De Tefal ActiFry Original FZ710840;
  • De Tefal Fry Delight FX1000;

Bij het kopen van één van de verschillende Airfryers uit het aanbod van het merk Tefal zal je graag rekening willen houden met diverse belangrijke aandachtspunten. In het bijzonder de capaciteit van het toestel is van belang net als natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid waarover ze beschikt. Daarnaast zal je ook graag rekening willen houden met de aanwezigheid van bijvoorbeeld een digitaal schermpje en ga zo maar door. Even grondig de verschillende soorten toestellen uit het aanbod van het merk Tefal vergelijken is hoe dan ook een absolute aanrader voordat je tot aankoop over gaat. Zo kies je immers met zekerheid voor het voor jou beste exemplaar.

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Plaats een reactie

X