Alle Inventum Airfryers op een rij

Inventum is een Nederlands bedrijf dat het levenslicht zag in het jaar 1908. Dit oer-Hollandse bedrijf staat er om bekend de eerste te zijn geweest die in ons land kleine huishoudelijke apparatuur besloot te ontwikkelen. Door de jaren heen is dit merk erin geslaagd om haar aanbod met toestellen stelselmatig uit te breiden. Dit heeft er voor gezorgd dat er tegenwoordig ook uitstekende Airfryers te kopen zijn van dit merk. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het kopen van een Airfryer van Inventum, maar wil je eerst even een goed beeld krijgen van de verschillende toestellen die door dit merk op de markt zijn gebracht? Dan moet je vooral even snel verder lezen!

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

1.) De Inventum GF500HLD

De eerste Airfryer uit het aanbod van het merk Inventum is de zogenaamde GF500HLD. Uiteraard ga je door gebruik te maken van dit toestel niet langer frituren met vet, maar wel met hete lucht. Dit zorgt ervoor dat elke maaltijd die je hierin bereidt aanzienlijk minder vet bevat. De GF500HLD van Inventum leent zich niet alleen maar om te frituren. Je kan er daarnaast bijvoorbeeld ook uitstekend mee grillen, roosteren evenals bakken. Voor deze heteluchtfriteuse geldt dat ze beschikt over een inhoud van 5 liter. Bovendien is ze uitgerust met een digitaal display met zogenaamde tiptoetsen. Deze maakt het mogelijk om niet alleen de temperatuur, maar ook de baktijd zeer eenvoudig en precies in te stellen. Tot slot is deze Airfryer ook nog eens voorzien van acht automatische programma’s die zorgen voor nog meer gebruiksgemak.

2.) De Inventum GF350HLD

De tweede optie waarvoor je kan kiezen wanneer je over wenst te gaan tot het kopen van een Airfryer is de zogenaamde ‘Inventum GF350HLD’. Deze heteluchtfriteuse maakt het mogelijk om lekker knapperige frietjes evenals snacks te maken. Dit zonder dat er daarbij gebruik moet worden gemaakt van frituurvet. Wanneer je ervoor kiest om deze Airfryer in huis te halen kan je rekenen op een capaciteit van 1500 gram frietjes. Uiteraard heeft deze Airfryer een ingebouwde, digitale display die het mogelijk maakt om eenvoudig de temperatuur evenals de gewenste baktijd in te stellen. De gebruiksvriendelijkheid van dit toestel wordt naar een hoger niveau getild door de aanwezigheid van acht verschillende automatische programma’s. Zo kan je zeer eenvoudig niet alleen vis en vlees, maar ook frietjes klaarmaken onder de beste omstandigheden. Tot slot staat de Inventum GF350HLD er eveneens om bekend zeer eenvoudig gereinigd te kunnen worden.

3.) De Inventum GF400HL

Ben je op zoek naar een grote Airfryer die beschikt over een aanzienlijke capaciteit? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om over te gaan tot het kopen van de Inventum GF400HL. Met een inhoud van 4 liter kan je er eenvoudig anderhalve kilo aan frietjes in klaarmaken. Het spreekt voor zich dat het “frituren” ook bij deze Airfryer niet gebeurt door middel van vet, maar wel met hete lucht. Dit zorgt er meteen voor dat je maaltijd heel wat minder vet zal worden. Je kan in deze Airfryer niet alleen frietjes klaarmaken of snacks, maar ook bijvoorbeeld vlees en vis. Voor deze Inventum GF400HL geldt dat ze is voorzien van twee handige draaiknoppen. Deze maken het mogelijk om eenvoudig de gewenste temperatuur evenals de uitschakeltimer in te stellen. De anti-aanbaklaag waar niet alleen de pan, maar ook de frituurmand over beschikt maken dit toestel bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

4.) De Inventum GF252HL en de Inventum GF254HLD

De volgende Inventum Airfryers worden in de praktijk veelal in één adem met elkaar benoemd. Dat is het gevolg van het feit dat ze over behoorlijk wat gelijkaardige eigenschappen beschikken. Voor allebei deze toestellen geldt bijvoorbeeld dat ze beschikken over een capaciteit die goed is voor 500 gram frietjes. Indien je ervoor kiest om één van deze twee Airfryers te bestellen kan je rekenen op de aanwezigheid van een handige snackverdeler. Uiteraard zijn beide toestellen uitgerust met een timer. Voor de Inventum GF252HL geldt bovendien dat ze ook is uitgerust met twee handige draaiknoppen. Indien je voldoende hebt aan een Airfryer die beschikt over een eerder beperkte capaciteit zijn deze beide opties in ieder geval het overwegen zeker meer dan waard.

5.) De Inventum GF500HLD

De laatste Airfryer uit het aanbod van Inventum die we graag aan je willen voorstellen is de zogenaamde ‘Inventum GF500HLD’. Deze Airfryer staat er om bekend een uitstekende keuze te zijn voor iedereen die behoeften heeft aan een grote capaciteit. Met de mogelijkheid om tot maar liefst 2 kilo frietjes te maken spreekt het voor zich dat het één van de grootste Airfryers is die er op de markt is terug te vinden. Hiermee kan je dan ook moeiteloos gerechtjes klaarmaken voor tot wel zes personen. De acht automatische programma’s zorgen er bovendien voor dat je in een handomdraai elk gewenst gerecht kan bereiden zonder dat je daarvoor zelf de meest optimale instellingen moet gaan uitzoeken. Tot slot kan je bij deze Airfryer ook rekenen op zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen die deels het gevolg zijn van de anti-aanbaklaag waar zowel de pan als de frituurmand over beschikken. Wie op zoek is naar een Airfryer met een echt stevige capaciteit zou dus beslist kunnen kiezen voor deze Inventum GF500HLD!

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Plaats een reactie

X