Alle Domo Airfryers op een rij

Voor tal van verschillende merken geldt dat ze ervoor hebben gekozen om uit te pakken met een aardig assortiment bestaande uit kwalitatieve en tevens ook betaalbare Airfryers. Eén van de merken die op dit vlak een uitstekende reputatie heeft weten op te bouwen luistert naar de naam ‘Domo’. Voor dit merk geldt dat ze er ondertussen in is geslaagd om een zeer mooi aanbod samen te stellen met heteluchtfriteuses. Zou jij ook graag willen ontdekken welke verschillende toestellen er allemaal in dit aanbod zijn terug te vinden? Wij stellen ze in dit blogartikel zeer graag aan je voor!

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Inhoudsopgave

1.) Domo DO509FR – Heteluchtfriteuse

In eerste instantie is er de Domo DO509FR Airfryer. Voor deze heteluchtfriteuse geldt dat ze zich kenmerkt door een snelle luchtcirculatie. Deze zorgt niet alleen voor snel, maar bovendien ook voor energiezuinig “frituren”. Indien je ervoor kiest om dit type van Airfryer in huis te halen kan je rekenen op een toestel waarbij er een temperatuur kan worden ingesteld gaande van 80 tot 200 graden Celsius. Uiteraard is dit toestel ook voorzien van een LCD-display waar niet alleen de temperatuur, maar ook de tijd digitaal op in te stellen is. Deze Domo DO509FR beschikt ook over een timer van 30 minuten.

Bovenstaande eigenschappen zijn niet de enige redenen om ervoor te kiezen om over te gaan tot het kopen van deze voordelige Domo DO509FR Airfryer. Daarnaast is dit systeem namelijk ook nog uitgerust met een geur- evenals rookfilter. De Cool Touch behuizing zorgt er daarnaast voor dat je tijdens het bakken zonder probleem aan het toestel kan komen. Standaard wordt deze Airfryer van het merk Domo ook geleverd met een grillrek evenals een receptenboekje. Het vermogen van deze Airfryer bedraagt een meer dan degelijke 1400 Watt.

2.) Domo Deli fryer XXL

Voor heel wat mensen die van plan zijn om een Airfryer te kopen geldt dat ze niet voldoende hebben aan een standaard exemplaar met beperkte capaciteit. Indien dat ook geldt voor jou kan het een interessantere keuze zijn om te kijken in de richting van de Domo Deli fryer XXL. Voor deze Airfryer geldt dat ze zoals de naam reeds aangeeft over een XXL-capaciteit beschikt. Deze capaciteit staat gelijk aan 5 liter waardoor er zomaar even anderhalve kilo aan frietjes of kroketten in één keer mee kan worden gebakken. Het spreekt voor zich dat je deze heteluchtfriteuse kan gebruiken voor nog veel meer dan uitsluitend het bakken van frietjes en kroketten. Ook kip of bijvoorbeeld een gebakje kan je er dan ook moeiteloos in bakken. De Domo Deli fryer XXL maakt het mogelijk om een temperatuur in te stellen variërend van 80 tot 200 graden. Bovendien beschikt dit toestel ook over een handige timer. Deze timer kan worden ingesteld tot 60 minuten.

3.) Domo DO513FR – Heteluchtfriteuse XXL

Voor de echte grote gezinnen kan er eveneens worden gekeken in de richting van de Domo DO513FR Airfryer. Deze heeft een extra grote inhoud waardoor ze zich in het bijzonder leent voor het klaarmaken van maaltijden voor grotere groepen. De inhoud van dit toestel bedraagt 5,5 liter waardoor je er moeiteloos maaltijden mee klaar kan maken voor meer dan 6 personen. Je bakt niet alleen eenvoudig frietjes en kroketten in deze Airfryer, maar ook kip, vlees, quiche en cake. Moet je tijdens een drukke avond meerdere verschillende gerechten bereiden? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat deze heteluchtfriteuse gebruiken absoluut een uitstekende keuze is.

De Domo DO513FR staat er om bekend een bijzonder gebruiksvriendelijke Airfryer te zijn. Dat is mede het gevolg van de aanwezigheid van de touchscreenbediening. De aanwezigheid van deze display zorgt ervoor dat het zeer eenvoudig mogelijk wordt om niet alleen de temperatuur, maar ook de tijd in te stellen. Bovendien is het zo dat er ook tal van verschillende automatische programma’s voor handen zijn bij deze Airfryer. Zo kan je met één enkele druk op de knop meteen de meest optimale instellingen bepalen voor jouw friet, quiche of cake.

Ook verkrijgbaar in uitvoering van 5 liter

Opvallend is dat Domo ervoor heeft gekozen om haar populaire Domo DO513FR uit te brengen in verschillende versies. Allereerst kan je dit toestel kopen in verschillende kleuren. Hierbij wordt er een onderscheid gemaakt tussen het zwarte en het witte exemplaar. Dit is echter niet alles. Bovendien is het namelijk zo dat je ook kan kiezen voor een kleinere capaciteit of inhoud.

Voor beide uitvoeringen waarin de Domo DO513FR verkrijgbaar is geldt dat het gaat om XXL-versies. Dat maakt de keuze van Domo toch nog des te opvallender. Voor de tweede XXL-versie geldt namelijk dat ze niet beschikt over een inhoud van 5,5, maar wel van 5 liter. Dit gezegd hebbende zal dit voor heel gezinnen uiteraard wel gewoon voldoende zijn. Bovendien kan je door te kiezen voor deze iets kleinere variant rekenen op een bescheiden korting. Ook dat kan mooi meegenomen zijn.

4.) Domo DO530FR

De Domo DO530FR

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Plaats een reactie

X