Alle Nova Airfryers op een rij

Voor menig aantal merken die ervoor hebben gekozen om Airfryers op de markt te brengen geldt dat ze een aanbod hebben samengesteld bestaande uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Toch is dat lang niet altijd het geval. Het merk Nova bewijst bijvoorbeeld dat je ook met een beperkt aanbod toch tegemoet kan komen aan de wensen en verwachtingen van menig aantal potentiële klanten. Ben jij ook benieuwd naar welke Airfryers door het merk Nova allemaal op de markt zijn gelanceerd en wil je ze graag meer in detail leren kennen? Lees dan vooral snel verder!

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

1.) De Nova Aerofryer 5,2 L

Het eerste type Airfryer die is terug te vinden in het assortiment van het merk Nova is de zogenaamde Nova Aerofryer 5,2 L’. Voor dit toestel geldt dat ze zich kenmerkt door een uitmuntende gebruiksvriendelijkheid. Met amper één druk op de knop is het dan ook mogelijk om niet alleen frietjes, maar ook cupcakes en garnalen, cake, kip en nog zoveel meer klaar te maken. Voor al deze verschillende voedingswaren beschikt deze Airfryer dan ook over een automatisch bakprogramma. Dat is bijzonder handig, want op deze manier hoef je niet meer zelf na te denken over de vereiste bereidingstijd en temperatuur.

Het kopen van de Nova Aerofryer 5,2 L zorgt er in de praktijk eveneens voor dat je de beschikking krijgt over een bakcapaciteit van 1500 gram. Daarmee bak je niet alleen frietjes, maar ook de lekkerste snacks voor vier tot vijf personen tegelijkertijd. De geurfilter zorgt er bovendien voor dat de ergste bakgeuren uit de lucht worden gefilterd. Op deze manier wordt voorkomen dat je woning net zoals bij een traditionele friteuse volledig naar de voedingswaren ruikt die je hebt klaargemaakt.

Bovendien is het zo dat Nova eveneens grondig heeft nagedacht over het realiseren van een zo veilig mogelijk gebruik van haar Airfryer. Tijdens het bakken is het dan ook geen enkel probleem om de buitenkant van de Airfryer aan te raken. De koele wand zorgt er immers voor dat deze lekker koel zal blijven. Na gebruik is het bovendien ook zeer eenvoudig mogelijk om het binnenmandje schoon te laten maken door de vaatwasser. Indien je er uiteindelijk voor gaat kiezen om over te gaan tot het kopen van dit type van Airfryer van het merk Nova zal je ook rekening moeten houden met één niet onbelangrijk nadeel.

In principe is er slechts één belangrijk nadeel om rekening mee te houden wanneer je de keuze maakt om dit type van Airfryer te kopen. Het gaat hierbij om het feit dat er geen ingebouwde vetfilter voor handen is. Dit betekent dat het niet mogelijk is om in de friteuse vet af te voeren tijdens het bakken. Is dit voor jou geen probleem? Dan is er in principe geen enkele reden om er niet voor te kiezen om deze Nova Aerofryer 5,2 L in huis te halen.

2.) Nova 180150

Het tweede soort Airfryer van het merk Nova waar je gebruik van kan maken is de ‘Nova 180150’. Ook voor dit toestel geldt dat het eigenlijk zonder probleem mogelijk is om tot vijf porties frietjes tegelijkertijd lekker krokant te bakken. Dit is het gevolg van de aanzienlijke capaciteit van 3,2 liter waar het toestel over beschikt. Indien je ervoor kiest om deze Nova 180150 Airfryer te bestellen kan je niet alleen rekenen op de aanwezigheid van een digitale display, daarnaast is er ook sprake van acht voorgeprogrammeerde programma’s. Deze zorgen ervoor dat het bereiden van eten in dit toestel niet alleen zeer snel, maar ook ongelofelijk eenvoudig kan gebeuren.

Het aanschaffen van de Nova 180150 zorgt ervoor dat je kan rekenen op een Airfryer die er in slaagt om hete, circulerende lucht te combineren met de perfecte baktemperatuur. Dit heeft als gevolg dat je met behulp van dit toestel niet alleen kan frituren en bakken, maar ook kan grillen, braden en roosteren. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat de Nova 180150 Airfryer gebruik maakt van de zogenaamde High Speed Air Convention Technology. Deze zorgt ervoor dat er geen olie is vereist. Bovendien is het zo dat het eten vrijwel reukloos kan worden klaargemaakt. Het bereiden van je maaltijden doe je met behulp van deze Airfryer door een keuze te maken uit in totaal acht voorgeprogrammeerde temperaturen. Uiteraard heb je ook zelf de mogelijkheid om een temperatuur naar wens in te stellen wanneer dat nodig is. Hoe dan ook, het bakken van de meest uiteenlopende gerechtjes zoals bijvoorbeeld gehaktballetjes, afhaalbroodjes en quiches vormt allemaal geen enkel probleem met dit uitermate handige toestel.

In ieder geval, ben jij ook van plan om de aankoop van een Airfryer te overwegen? Dan kan het zonder meer de moeite waard zijn om ook even te kijken naar het aanbod dat het merk Nova voor jou in petto heeft.

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Plaats een reactie

X