Alle Princess Airfryers op een rij

Wanneer je graag een Airfryer wenst te kopen voor in je woning kan je daarvoor perfect kijken in de richting van een Nederlands merk. Het merk Princess staat immers niet alleen bekend om haar huishoudelijke apparaten, daarnaast heeft ze ook zeer kwalitatieve en populaire Airfryers op de markt gebracht. Het merk Princess maakt deel uit van de Smartwares Group. Dit is een groep die ook met name het merk Tristar bevat. Wat de Princess Airfryers betreft valt het meteen op dat er verschillende XL en XXL exemplaren in het aanbod zijn terug te vinden. Niet alleen bieden deze Airfryers een grote capaciteit aan, daarnaast zijn ze ook nog eens lekker voordelig geprijsd. Wil jij ook graag kennismaken met de verschillende Airfryers die door het merk Princess op de markt zijn gebracht? We stellen ze graag aan je voor hier in dit interessante blogartikel!

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Inhoudsopgave

Princess Airfryers met een inhoud van 3,2 liter

Lang niet iedereen heeft uiteraard behoeften aan een Airfryer die beschikt over een aanzienlijke inhoud. Wanneer we de verschillende mogelijkheden op de markt met elkaar gaan vergelijken komen we al snel tot de conclusie dat voor veel mensen en huishoudens een inhoud van 3,2 liter voldoende kan zijn. Indien jij ook aan een dergelijke capaciteit voldoende hebt zal je kunnen vaststellen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende opties, namelijk:

Bij het bepalen van je 3,2 liter Airfryer van het merk Princess zal je eveneens rekening willen houden met het vermogen waar het toestel over beschikt. Zo kan je bijvoorbeeld opteren voor een vermogen van 1300 watt, 1400 watt en 1500 watt. Bedenk jezelf dus altijd even goed welke optie voor jou de interessantste kan zijn. Zo weet je met zekerheid dat je er de beste keuze tussenuit kan halen.

Princess Airfryers met een inhoud van 4,5 liter

Heb je behoeften aan een grotere inhoud? Dan zou je bijvoorbeeld kunnen kijken in de richting van een Airfryer uit het aanbod van Princess die beschikt over een capaciteit van 4,5 liter. Enkele mogelijkheden waar je op dat vlak over beschikt zijn:

Indien je behoeften hebt aan een inhoud van 4,5 liter zal je kunnen vaststellen dat er sprake zal zijn van aanzienlijk minder keuzestress. Dit is het gevolg van het feit dat al deze verschillende Airfryers beschikken over een vermogen van 1500 watt.

Behoeften aan een nog grotere capaciteit?

Ondanks het feit dat een Princess Airfryer met een inhoud van respectievelijk 3,2 of 4,5 liter voldoende zal zijn voor het merendeel van de mensen en huishoudens is het zo dat je mogelijks toch zal willen kunnen rekenen op een grotere capaciteit of inhoud. Ook dat is mogelijk. Het aanbod met Princess Airfryers is namelijk zo samengesteld dat ze het mogelijk maakt voor iedereen om een geschikte Airfryer te kopen. Dit ongeacht de gezinssituatie waarvan sprake is. In ieder geval, wanneer je behoeften hebt aan een nog grotere capaciteit kan je daarvoor kijken naar bijvoorbeeld:

Indien je behoeften hebt aan een exemplaar die beschikt over een capaciteit van 10 liter kan je bijvoorbeeld opteren voor het kopen van de Princess 182065 Aerofryer Oven. Deze heeft een capaciteit van 10 liter gecombineerd met een vermogen van 1500 watt. Voor wie behoeften heeft aan een nog groter exemplaar is er nog de Princess 182075 Aerofryer Oven DeLuxe. Dit exemplaar heeft een capaciteit van 11 liter en is goed voor een vermogen van 1800 watt.

Sta ook even stil bij de Princess accessoire sets

Het aanbod van het merk Princess bestaat niet alleen uit verschillende Airfryers. Daarnaast zijn er door de jaren heen ook twee verschillende soorten accessoire sets op de markt gelanceerd. Deze zijn bedoeld voor de Princess Airfryer XL en de Princess Airfryer XXL modellen. Voor deze sets geldt dat ze bestaan uit verschillende handige accessoires zoals met name:

  • Een bakblik;
  • Een onderzetter voor de pan;
  • Een grillrekje;

In eerste instantie denken veel mensen dat het kopen van accessoires voor hun Airfryer geen vereiste is. Toch blijkt uit de praktijk al snel het tegendeel. Verschillende accessoires kunnen echt zeer handig zijn en kunnen er bovendien voor zorgen dat het bereiden van verschillende gerechtjes een behoorlijk stuk eenvoudiger kan gebeuren.

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Plaats een reactie

X