Alle Moulinex Airfryers op een rij

Heel wat mensen maken tegenwoordig de keuze om hun traditionele friteuse te vervangen door een Airfryer. Wanneer jij ook van plan bent om dat te doen zal je kunnen vaststellen dat er op de markt een behoorlijke hoeveelheid aan verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Diverse merken hebben er dan ook ondertussen voor gekozen om uit te pakken met hun eigen lijn met Airfryers. Eén van deze misschien net wat minder bekende merken luistert naar de naam ‘Moulinex’. Ondanks het feit dat deze naam misschien iets minder bekend in de oren klinkt heeft ze toch een aantal uitstekende Airfryers gelanceerd. Wil jij deze ook graag ontdekken? Dan is het zeker de moeite waard om je even te verdiepen in het overzicht met Airfryers hieronder op deze pagina.

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Inhoudsopgave

1.) De Easy Fry Deluxe EZ401D10

De eerste Airfryer uit de fabriek van Moulinex die we graag aan je willen voorstellen is de ‘Easy Fry Deluxe EZ401D10’. Dit toestel staat er om bekend over een XL capaciteit te beschikken. Deze capaciteit zorgt ervoor dat je zonder probleem in één keer tot maar liefst zes porties kan klaarmaken. Bovendien is het zo dat dit veelzijdige toestel over vier verschillende bereidingsopties beschikt. Zo kan je frituren, roosteren, grillen en bakken. Een extra belangrijke troef waar je bij de Easy Fry Deluxe EZ401D10 op kan rekenen is de zeer nauwkeurige temperatuurinstelling. Deze kan uiterst precies worden bepaald tussen 80 en 200 graden. Op deze manier kan je voor alle gewenste gerechten altijd rekenen op het perfecte eindresultaat.

Het draait bij deze Easy Fry Deluxe EZ401D10 ook grotendeels om gebruiksvriendelijkheid. Dit blijkt onder meer uit de acht verschillende voorgeprogrammeerde bereidingsmogelijkheden waaruit je kan kiezen. Denk hierbij niet alleen aan frietjes en steak, maar ook aan garnalen, cake, pizza en vis. Al deze verschillende voedingswaren zijn met een enkele druk op de knop te bereiden. Eenvoudiger kan haast niet! Het gepatenteerde systeem waar gebruik van wordt gemaakt voor het mandje van deze Airfryer zorgt er tot slot voor dat ook het onderhoud weinig voeten in de aarde heeft.

2.) Moulinex Easy Fry Classic XL EZ201D10

De Easy Fry Classic XL EZ201D10 van Moulinex is een heteluchtfriteuse die er om bekend staat het mogelijk te maken om al jouw favoriete gerechtjes klaar te maken met weinig tot geen olie. Voor deze Airfryer geldt bovendien dat ze zich kenmerkt door de aanwezigheid van een grote capaciteit. Deze grote capaciteit zorgt ervoor dat het mogelijk is om in één keer tot wel zes porties te bereiden voor jou en je gezin of bezoekers. Indien je ervoor kiest om over te gaan tot het kopen van deze heteluchtfriteuse zal je kunnen vaststellen dat je kan genieten van de voordelen die de ‘3D Air Pulse Technology’ met zich meebrengt. Deze technologie is verantwoordelijk voor het realiseren van een cyclonische stroom met hete lucht welke een belangrijke bijdrage levert aan het knapperige eindresultaat van je gerechtjes. De binnenkant? Die blijft altijd lekker zacht.

Voor heel wat mensen die een Airfryer wensen te kopen geldt dat ze behoeften hebben aan een grote capaciteit, maar tegelijkertijd toch willen kunnen rekenen op een compacte vormgeving. Dat zijn twee zaken die helaas niet helemaal goed samengaan. Toch is de Easy Fry Classic XL EZ201D10 er in geslaagd om dit te verwezenlijken. Het bijzondere ontwerp zorgt er dan ook voor dat een compacte vormgeving is gegarandeerd terwijl je toch zeer eenvoudig tot zes porties in één keer kan bereiden. De RVS behuizing zorgt er overigens voor dat dit toestel zich kenmerkt door een zeer moderne uitstraling die perfect tot haar recht komt in elk type keuken.

Een beperkt aanbod met toch zeer kwalitatieve Airfryers

In vergelijking met een merk als Philips is het aanbod van Moulinex op moment van schrijven nog veeleer beperkt. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat de beschikbare toestellen op de markt van dit merk er bekend om staan op vlak van prijs-kwaliteit echt uitstekend te zijn. Onder meer het gebruik van de 3D Air Pulse technologie zorgt ervoor dat het ongeacht het type maaltijd welke men wil bereiden altijd mogelijk is om een zo optimaal mogelijk eindresultaat na te kunnen streven. Bovendien zorgt de grote capaciteit van deze Airfryers ervoor dat ze voor heel wat gezinnen de meest optimale oplossing kunnen betekenen. In ieder geval, sta jij op het punt om over te gaan tot het kopen van een Airfryer en wil je daarvoor even de verschillende mogelijkheden op de markt onder de loep nemen? Dan mag je de toestellen van Moulinex zeker niet over het hoofd zien!

Bekijk het aanbod van airfryers in onze webshop!

Plaats een reactie

X